Despre Mine

Cred cu tărie în dreptul la libertate, libertatea individuală și inițiativa liberă, dreptul la viață și dreptul la proprietate. Sunt drepturi naturale pe care nicio putere nu le poate impieta. Am crescut într-o familie în care valorile dreptei au fost principalele repere care mi-au fost insuflate. Părinții mei nu au putut niciodată să creadă în utopia comunistă și în socialismul de masă.

Am absolvit dreptul și știu că “unde e lege nu-i tocmeală”. Cred cu tărie în puterea legii. Am avut șansa să cunosc instituțiile statului. Am lucrat, pentru o perioadă scurtă, atât în administrația locală cât și în administrația centrală. Știu care sunt problemele acute din administrație, dar mai știu și că există soluții pentru dezvoltarea și modernizarea României.

Iubesc Bucureștiul. Trăiesc în acest oraș de peste două decenii. Și eu aș vrea un oraș mai curat, mai verde, un oraș cu un trafic mai fluent, cu străzi mai sigure. Sunt sigur că va veni și momentul acesta. Așa cum s-a putut la Cluj, așa se va putea și la București. Avem nevoie de o administrație mai responsabilă, de mai multă muncă și seriozitate. Festivalurile și acțiunile de imagine nu pot înlocui infrastructura și planurile de dezvoltare. Dar, sunt optimist. Sunt sigur că, la un moment dat, vom avea parte de Bucureștiul pe care ni-l dorim.