Aurelian Bădulescu, câinele de pază al demagogiei Gabrielei Firea

În ședința de joi a CGMB, viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu a avut din nou un comportament de mahala.

De această dată, ținta lui Aurelian Bădulescu a fost Ana Ciceala, consilier general USR. Nu voi posta aici cuvintele pe care mâna dreaptă a Gabrielei Firea i le-a adresat Anei Ciceală. Ele nu merită reproduse în spațiul virtual cum nu merită reproduse nici măcar pe stradă. Ca să nu mai vorbim de interiorul unei instituții publice precum Primăria Generală.

Pentru derapajele verbale, Aurelian Bădulescu ar fi trebuit să demisioneze demult. Faptul că Gabriela Firea nu se delimitează de acesta nu o face decât să fie complice a modului suburban în care se face politică și administrație publică în capitală, în ultimii 3 ani.

Ana, în numele bărbaților din politica românească, îmi cer eu scuze pentru ce ai fost nevoită să înduri. Un asemenea comportament nu are ce căuta în politica românească a anului 2019.

Poate că este și vina noastră, a întregii clase politice, că personaje ca Aurelian Bădulescu încă fac parte din viața cetății. Delimitarea și condamnarea unor asemenea comportamente trebuie să fie mai clară, mai puternică și mai rapidă.

În urmă cu un an, spuneam despre Orlando Culea, consilier general al PSD la acea vreme, că este câinele de pază al demagogiei Gabrielei Firea. După ce domnul Orlando a fost exclus din PSD, acest rol a fost îmbrățișat cu entuziasm de Aurelian Bădulescu.

Începând cu 2020, Gabriela Firea trebuie să plece de la Primăria Generală și, odată cu ea, va pleca și acest stil mizerabil de a face administrație publică și politică, axat pe intimidare și conflict.

Și asta pentru că, așa cum am mai spus, dincolo de reformele atât de necesare în domeniile cheie, clasa politică are datoria de a implementa și o reformă morală.

S-ar putea să vă mai placă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *