Tudorache, lasă-ne!

primaria-sectorului-1

Acum un an, Dan Tudorache(PSD) câștiga postul de primar al sectorului 1. În campania locală, Tudorache a promis de toate: continuarea anvelopărilor, construirea pistelor pentru bicicliști, construirea de creșe pentru copii, amenajarea parcului Gării, locuri de parcare… Am putea spune că nu a ratat nicio promisiune. A avut promisiuni care sunau bine și pentru tineri și pentru bătrâni și pentru cei de dreapta și pentru cei de stânga. A câștigat, cu emoții, dar a câștigat.

 

Ce s-a întâmplat într-un an de zile? ZERO!

Zero pe linie. Zero blocuri anvelopate,  zero investiții în infrastructură, zero creșe construite.

Mai mult decât atât, dacă altădată puteam spune că suntem unul dintre sectoarele cele mai curate, azi vedem că începem încet, încet să ne ducem spre coada clasamentului.

 

După primul an de mandat, Tudorache poate lua zero puncte și atât. Mai trist este că și locuitorii sectorului 1 sunt afectați de ”realizările” primarului psd-ist. Dacă altădată,  în timpul administrației Chiliman, sectorul 1 era ”perla Bucureștiului”, azi vedem cum ne îndreptăm spre un sector ”părăsit”, neguvernat. Da, un sector părăsit, pentru că primarului îi place să stea mai mult în concediu decât la primărie. Îi plac călătoriile, îi plac excursiile.

 

În aceste condiții, domnule Tudorache, poate ar fi mai bine să vă analizați prioritățile. Este momentul să vă gândiți serios, dacă nu vreți să faceți treabă la primărie, poate e mai bine să plecați. Nu vă ține nimeni cu forța în primărie. Am văzut că respect pentru cetățenii care v-au ales nu aveți. Am văzut că nu vă mai aduceți aminte mai nimic din ce ați promis. Deși, PSD conduce totul, Primăria sectorului 1, Primăria Capitalei, Guvernul României, realizările în sectorul 1 sunt ZERO.

 

Domnule Tudorache,

Nu vrem să pierdem patru ani din viață. Nu vrem ca sectorul nostru să decadă de la an la an. Treceți la muncă! Dacă nu lăsați-ne. Sectorul 1 merită să aibă Primar

S-ar putea să vă mai placă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *